last.fm -yhteisön case-esittely teki vaikutuksen ja päätin rekisteröityä käyttäjäksi! Vaikuttaa todella laajalta ja monipuolisesta, joten seuraavat päivät varmaan kuluvatkin sisältöä tutkiessa. Omassa kuuntelukäyttäytymisessä huomasin muutoksen siinä mielessä, että tein soittolistan joka kattaa suosikkini ja laitoin sen taustalle soimaan useaksi tunniksi saadakseni profiiliin sisältöä ja määrittääkseni identiteettiäni tiettyjen yhteisöjen sisällä. Mutta sen voin luvata ja vannoa, etten tule poistamaan yhtään kappaletta millään verukkeella! ;)

Huomasin erään ikävän seikan tähän mennessä; koska jokainen voi laittaa tag:eja yhtyeille tai kappaleille, se sekoittaa last.fm:n tarjoamia radioasemia. Etsiskelin thrash metallia soittavaa asemaa ja sellaisen kuuluville saatuani kuulin yllättäen sellaisia "thrash" -orkestereita kuin Leevi and the Leavings sekä Neljä Ruusua...

Asiaa tutkittuani huomasin, että usealla suositulla bändillä on useita erilaisia, ristiriitaisia, tageja määriteltynä, jotka valitettavasti sotkevat osaltaan koko last.fm:n hienoa ideaa.